Projekti i usluge

AD Inženjering u svojim poslovima usko surađuje s kompanijom AtomTechAlliance, inženjering kompanijom koja je u protekle skoro dvije decenije isporučila materijal i opremu za niz nuklearnih elektrana, petrokemijskih postrojenja i termoelektrana.

  Jedna od trenutačno aktualnih i vrlo značajnih referenci je NPP ROOPPUR, za koji je AD Inženjering također isporučio značajnu količinu materijala i opreme.

  AD Inženjering između ostalog učestvuje u pripremama nuđenja i odabiru kooperanata za proizvodnju i isporuku različite opreme i materijala za NPP PAKS II u Mađarskoj i NPP EL DABAA u Egiptu.

  Aktualni projekti

  AD Inženjering aktivno učestvuje u realizaciji projekta NPP ROOPPUR, projekta koji obuhvaća gradnju i puštanje u rad dvije energetske jedinice s reaktorima tipa  VVER-1200.

  Inženjering usluge

  Tim naših iskusnih stručnjaka učestvuje u našem dijelu projekta, izvodeći radove na najvišem profesionalnom nivou.

  Od upravljanja našim dijelom projekta i radova vezanih uz osiguranje kvalitete, provodimo sveobuhvatnu podršku prilagođenu vrlo specifičnim potrebama.

  Naši inženjerski izazovi su preciznost i pouzdanost, koje zahvaljujući iskustvu na prethodnim projektima ispunjavamo u potpunosti.

  Upravljanje projektima

  Pružamo tehničku, komercijalnu i regulatornu podršku kako bi osigurali tehničku i financijsku izvedbu projekta na najvišem mogućem nivou.